+91-701 158 0516


Frequently Asked Question - KeralaGifts.in

 

Q1. How to place an order with KeralaGifts.in?

Answer: To order with us is easy and quick, all you need to do select the gift you wish to order and add that into the cart, next page mention sender’s and receiver’s information and check out for payment. Make the payment using Credit/Debit Card, Net Banking, and Wallet etc. We accept worldwide credit and debit cards.

Alternatively you contact our customer support team and will help you to complete the order.

 

Q2. What all details are required to place an order?

Answer: You need to share following details:

  • Recipient Name
  • Recipient Phone Number
  • Recipient Full Address (Locality, City, State, Pin Code)
  • Gift Message for Recipient
  • Delivery Date
  • Sender’s Name
  • Sender’s Contact Number
  • Billing Details 

 

Q3. Can I customize or personalize my order?

Answer: Yes, kindly call our customer support or write email to support@keralagifts.in and team will take care.

 

Q4. Product is not the same as I ordered?

Answer: All Perishable items listed on website the images are indicative, these products are hand-made hence shape, design, color, decoration etc. may varies location to location. Non perishable items we send via courier. Any issue with products please share the images of the products received at support@keralagifts.in.

 

Q5. Product is not delivered at the time requested?

Answer: We provide same day delivery to entire Kerala as well as to more than 1000 other cities and Fixed Time & Midnight Deliveries to all Metros, Tier 1 & 2 cities. Your order is our most priority hence we always deliver the gifts on time, unforeseen reason which is beyond the control, those cases we keep the customers updated. We do not give any time commitment for special occasions & festivals. We suggest our customers to contact customer support for any assistance required.

 

Q6. I am not happy with quality of product delivered?

Answer: We always deliver the best quality products available at delivery location hence you will never face such issue, if still you are not happy, please write us at support@keralagifts.in mentioning reason and always attached the picture of the items received.

 

Q7. What are the payment options?

Answer: We accept all Indian and International Credit and Debit Cards, Net Banking – All Indian Banks and Wallets. One can also deposit cash direct to our bank account.

 

Q8. What are the payment options if I make customized order over the phone?

Answer: Our customer support team will make it quick and easy for you; will provide you options to make payment online as well as offline which is direct deposit to Bank Account, Our bank details are mentioned below:

A/C Name           –        Navyakshi India Pvt. Ltd.

Bank Name         –        IndusInd Bank

A/C No                –        201003841762

IFSC Code           –       INDB0000316

Account Type              Current

Branch                 –       Sector 48, Sohna Road, Gurgaon Haryaya – 122002

Note: Note: Kindly send us the receipt copy of amount deposited our bank account at support@keralagifts.in after the payment.

 

Q9. How I will get to know order is confirmed?

Answer: Once you place the order at KeralaGifts.in you would get a thank you page immediately where you will get an Order ID, also a confirmation email will be sent to you within few seconds. Cash deposit to our bank account, post payment confirmation our customer support team will provide you the Order Confirmation.

 

Q10. I live outside the India; Can I use my International Credit/Debit Card?

Answer: Yes, we accept worldwide Credit/Debit Cards; you can use PayPal payment gateway option to use International Credit/Debit cards.

 

Q11. How can I cancel my order?

Answer: All cancellation requests can be accepted minimum 48 hours in advance from the delivery date & time. All you need to do simply contact customer support or email at support@keralagifts.in. All cancelled orders refunds will be processed in 5-10 business days.

 

Q12. What if a damaged/defected product has been delivered?

Answer: It will not happen that we can assure but if you experience such scenario kindly contact our customer support immediately and share the pictures of the items received. The replacement or refund for the same order would be entirely management decision; we will either replace the item or process the refund.

 

Q13. What if recipient is not available or refused to accept the order?

Answer: Unavailability of the receiver or refused to accept cases we will not be responsible. If we have attempted the delivery, this will be considered as delivered and no claim/refund will be entertained considering perishable items can be re-consumed. Scenario where receiver will be available after few hours, on request basis we attempt the redelivery only for the areas located within the cities, remote areas we will not do any second attempt.

 

Q14. How long does it take for cancellation of an order & what are the modes of refund?

Answer: If we accept the cancellation request, will cancel the order immediately and an instant cancellation email will be sent to you. Refund will be routed to the same channels that you have used to make purchase with us. You can also request for the Credit Note that can be used for future purchase.

 

Q15. Can I request for the changes in my order?

Answer: You can request for the changes minimum 1 day in advance except the change of delivery address. To change the delivery address you need to contact our customer support team. If there would be possibility for change of delivery address the team will help you instantly.

 

Q16. How can I track order status?

Answer: Simply contact the Customer Support to track or know the status of your order.

 

Q17. How can I avail & redeem my coupon code?

Answer: Our Coupon Codes are listed to many coupon sites, you can also check our Offers Page to view all running offers as we run offers 365 days a year. Simply choose the Coupon Code out of the list and cart page you will see an option to Apply Coupon Code.

 

Q18. How many coupon codes I can use?

Answer: One Coupon/Discount Code can be used per order. You can avail unlimited Coupon Codes.

 

If you still unable to find the answer of your query above, feel free to contact our customer support & we will be more than happy to help you.

 

Copyright © 2020. KeralaGifts.in - All Rights Reserved